Home - Broodjes Service Texel

Broodjes Service Texel | Frans & Yvonne van Westenbrugge | T. 06-11304698 |

Of je nu op Texel op vakantie bent of er woont, de dag begint altijd goed met verse broodjes! Roombotercroissants, pistoletjes, kaiserbroodjes, ovenvers rustiek of desem ; de keuze is reuze! Broodjes Service Texel bezorgt dagelijks heerlijke, vers afgebakken broodjes over heel Texel, op het door u gewenste adres.

U maakt online een keuze uit onze ruime assortiment en wij brengen uw bestelling gratis bij u thuis.

Bestellen bij Broodjes Service Texel gaat eenvoudig en snel.

 

U kunt tot 23.59 uur bestellen en wij leveren die de volgende dag bij u af tussen 6.45 - 8.30 uur (tijd is afhankelijk van waar u zit in onze route). Wij bezorgen gratis over het hele eiland. U hoeft er niet voor wakker of  thuis te blijven: wij hangen uw bestelling verpakt aan de deur of zorgen ervoor dat deze in een goed afgesloten box bij de voordeur staat.(op campings bezorgen wij niet op de plek, daar staan de broodjes op een vaste plek.)

Vakantiepark De Krim (de cocksdorp), Landal Sluftervallei (de cocksdorp), Dennenoord (bosgebied)en hotel de Vlijt (eigenaar wil niet dat we daar bezorgen) worden niet meer door ons bezorgd, reden is dat deze een eigen supermarkt en/of broodjes service hebben. Zie daarvoor hun eigen websites. Besteld u toch op deze parken dan zijn de betaalkosten die wij maken voor u.

Vakantieparken

Verblijft u op een vakantiepark op Texel? Grote kans dat onze bezorgservice daar al actief is. In ons overzicht kunt u zien of wij samenwerken met de accommodatie waar u vakantie viert. Is dat geval kunt u uw bestelling via de receptie of online doorgeven en betalen. Meer informatie hierover vindt u bij Deelnemende Vakantieparken.

TOP