Over ons - Broodjes Service Texel

Broodjes Service Texel | Frans & Yvonne van Westenbrugge | T. 06-11304698 |

Broodjes Service Texel is het bedrijf van Frans en Yvonne van Westenbrugge. Jarenlang runden zij het restaurant van Appartementencomplex Bosch & Zee op Texel. Daar regelden zij tevens iedere morgen verse broodjes voor de gasten. Die service werd opgemerkt door andere parken, die Frans benaderden met het verzoek ook daar 's morgens verse broodjes af te leveren.

Inmiddels maken enkele tientallen vakantieparken, appartementencomplexen en campings gebruik van de diensten van Broodjes Service Texel. Dat aantal groeit nog steeds. Frans: "Voor veel gasten is dit een heerlijke luxe. Iedere dag verse broodjes op je vakantieadres. Dat geeft het ultieme vakantiegevoel."

Bij nacht en ontij

Vooral in het hoogseizoen is het flink aanpakken voor Frans en Yvonne. De wekker gaat om 3 uur af, waarna er volgens een straks schema wordt gewerkt. De bestellingen worden geïnventariseerd en de benodigde broodjes vers afgebakken in de professionele ovens van Broodjes Service Texel in Den Burg. Daarna worden alle bestellingen verpakt en ingeladen en via verschillende routes over het eiland bezorgd. Logistiek een uitdagende operatie, want alle bestellingen moeten in de (vroege) ochtenduren worden gebracht.

Fluisterstil

Om overlast op de vakantieparken te voorkomen, maakt Broodjes Service Texel gebruik van twee  elektrische auto's. "Je hoort ons niet. Daarom mogen wij ook vroeg met de bestelauto het park op. Dat onze wagen duurzaam is en bijdraagt aan een beter milieu is voor ons ook een belangrijk aspect. Texel is hard bezig om zich als duurzaam eiland te profileren en daar werken wij graag aan mee."

TOP